Green View Przystanek Autobusowy w Suchym Lesie

Projekt konkursowy, który zrealizowany został podczas warsztatów z firmą A2HM oraz Gminą Suchy Las. Przystanek z założenia miał być odizolowany od ruchliwej drogi krajowej, chronić użytkowników przed nadmiernym nasłonecznieniem oraz kierować wzrok na nadjeżdżający autobus. Brak zieleni na terenie inwestycji przełożył się na użycie sędziwego drzewostanu w centrum przystanku. W procesie projektowym badano optymalizację kątową dla systemu żaluzji budujących bryłę. Elementy konstrukcyjne zaprojektowano z profili stalowych, wykończonych powlekaną blachą tytanowo- cynkową (Slate). Po zmroku, ze względów bezpieczeństwa, całość oświetlona jest oprawami najazdowymi, eksponującymi rytmiczny charakter bryły.

Lico - kolekcja trójwymiarowych okładzin do wnętrz zintegrowanych z oświetleniem.

Pomiędzy. Wnętrza kamieniczne w Poznaniu.

Halobiur 123

Nowy wizerunek sieci Liquider Store

Przestrzeń biurowa marki ZPM Biegun

Przestrzenie komercyjne - mały format

Ogród traw w Dębowie

W równowadze

Proporcje natury

Kolekcja lamp Wspólny/Wspólna

Rodzinne wnętrza w Żerkowie

Restauracja Nihil Novi w Radomiu

Prosto, wnętrza łazienki w Dębowie

Odbicia Natury, Akademia Hansgrohe

Kostka Gierkowska w Borku Wielkopolskim

Schron, ogród w Mogilnie

Runo leśne, ogród w Jaraczewie

Rdzawe wariacje, ogród w Jarocinie

Geometryczny ogród pod Poznaniem

Plac muzyczny w Jaworznie

Pawilon Wystawienniczy

Green View Przystanek Autobusowy w Suchym Lesie